Om oss

kontor1

Kontorshotellet med alla möjligheter

Våra två kontorshotell ligger på bästa läge vid Östermalmstorg i Stockholms city. Vi har 103 kontorsrum i varierande storlek från ca 8 kvm-ca 100 kvm, total yta 3 500 kvm. Goda möjligheter finns till större ytor genom att flera rum kan bilda en naturlig enhet. Konferens och mötesrum finns i alla storlekar, från 2-20 personer. Representativ reception finns förstås på båda kontoren. Vi har själva låg profil vad gäller kontorets ”branding” och låter hyresgästerna utgöra vår profil utåt.

Kontorshotellet på Nybrogatan 6 är beläget i en jugendfastighet byggt på 1920-talet, bakom Dramaten. Vi startade upp denna verksamhet, i Dramatens fd kostymateljé, 2011. I dessa lokaler har vi 35 kontorsrum i olika storlekar och karaktärer från ca 10 kvm till ca 70 kvm.

Kontorshotellet på Nybrogatan 34 är beläget  i ett klassiskt östermalmshus, byggt 1890, som skickligt omvandlats till ett modernt kontor. Vi har bedrivit verksamhet sedan 1994 och har under åren vuxit i storlek från ett våningsplan till fem våningsplan på totalt 77 kontorsrum. Våra rum har olika karaktärer och storlekar, från ca 10 kvm-ca 70 kvm. Tack vare vår storlek kan vi alltid ge er möjligheten att hitta den rätta lokalen för ert företag.

Vårt mål är att tillhandahålla ett Serviced Office med hög flexibilitet vad avser bindningstid. Detta ger möjlighet att ha rätt kontor som matchar ert företags utveckling. Med detta följer hög kontinuitet och kvalitet avseende hyresgäster, personal, service, professionalitet och trivsel.

back to top

Vårt mål

Vårt mål är att tillhandahålla ett Serviced Office med hög flexibilitet vad avser bindningstid som ger möjlighet att ha rätt kontor som matchar visionert företags utveckling. Detta kombinerat med hög kontinuitet och kvalitet avseende hyresgäster, personal, service, professionalitet och trivsel.

Våra kontorshotell

small 2Nybrogatan 6
- är beläget i en jugendfastighet byggt på 1920-talet, bakom Dramaten... Läs mer>>


small 1Nybrogatan 34
- är beläget  i ett klassiskt östermalmshus, byggt 1890, som... Läs mer>>